Felicitări! Dacă ești client Orange România, felicitări!

30 Sep 2022

Orange Romania are zilele acestea pentru tine o ofertă excelentă pe care o poți folosi pe internet în străinătate. Pentru fiecare 1 euro creditat încarcătură pe cartela ta preplătită, îți oferim 10 GB bonus! Bonusul se acordă pe numerele PrePay care se încarcă în perioada campaniei și este valabil 60 de zile. Bonusul de 10 GB pentru fiecare 1 € de credit reîncărcat poate fi utilizat la nivel național cu o opțiune națională activă de cel puțin 5 € de credit și în roaming cu o opțiune de cel puțin 12 € de credit.


Cu această promoție, veți primi 10 GB de trafic de internet pentru fiecare euro de credit reîncărcat, indiferent dacă alegeți reîncărcarea cu credit sau opțiunea PrePay. Bonusul este oferit cu o valabilitate de 60 de zile și se consumă după beneficiile care sunt deja disponibile în opțiunile pe care le avem.


Orange România are o promoție specială care este dedicată clienților care au cartele preplătite. Primești automat 10 GB bonus pentru fiecare 1 euro de credit reîncărcat, indiferent dacă alegi reîncărcarea cu credit sau cu opțiunea PrePay Orange.