Cum platesti?

Serviciul de plati pentru reincarcare Orange, Vodafone si Telekom este unul complet securizat. Compania noastra colaboreaza cu procesatorul de plati PayU. Compania PayU este unul dintre cei mai importanti procesatori de plati din lume, finalizand peste 10 milioane de plati online securizate din anul 2004 si pana in prezent. Prezenta PayU în 18 piete importante din Asia, Europa Centrala și de Est, America Latina, Orientul Mijlociu și Africa, permite un inalt grad de profesionalism si oferirea celor mai bune solutii la nivel local.

In plus, toate paginile website-ului sunt criptate cu un certificat de securitate de tip SSL Extended Validation, emis de catre o autoritate internationala in domeniu – SECTIGO (fostul COMODO), beneficiind de o criptare a datelor transmise de pana la 256 biti.

Am ales cei mai buni colaboratori, tocmai pentru a putea oferi servicii de incarcare online de cea mai buna calitate ,in conditii de maxima siguranta.

Plata online se efectueaza dupa accesarea serviciilor de reincarcare Vodafone, Orange si Telekom de pe prima pagina a site-ului Incarca.ro. Pentru a vedea cum se comanda si cum se incarca, te rugam sa citesti pagina web "Cum se incarca". Plata se efectueaza prin card bancar emis sub siglele: VISA, MasterCard, Eurocard dar si prin BT24 – serviciul de internet banking de la Banca Transilvania.

Toate datele sunt confidentiale si securizate, fiind criptate si stocate in deplina siguranta de catre procesatorul nostru de plati electronice. Datele personale si ale cardului tau vor fi folosite exclusiv in scopul confirmarii platii si pentru transmiterea oricarei informatii ulterioare in legatura cu plata efectuata. Aceste aspecte sunt necesare pentru derularea in conditii optime a tranzactiei si a serviciilor de reincarcare online Telekom, Orange si Vodafone.

Nu uita! Incarca.ro nu este numai cea mai simpla metoda de reincarcare a cartelei prepay Orange, Vodafone si Telekom, ci si cea mai sigura, intrucat nu folosim datele tale decat in scopul lor minim uzual.