Cum reincarci?

Serviciul de reincarcare online oferit de incarca.ro este creat special pentru tine, pentru ca tu sa te poti bucura de un serviciu profesionist, simplu, rapid si sigur.

Pentru a reincarca online, trebuie sa accesezi prima pagina http://www.incarca.ro/.

Pe prima pagina vei gasi un spatiu special destinat, cu un formular usor de completat. Trebuie sa selectezi reteaua de telefonie de care apartine numarul pe care doresti sa il reincarci cu credit: Vodafone, Orange sau Telekom.

1. In prima casuta va trebui sa alegi ce pachet de reincarcare online doresti. Pentru cele notate cu PIN la sfarsit, vei primi pe adresa ta de email un voucher cu codul PIN pe care il inserezi urmand instructiunile operatorului tau. Cele notate fara PIN la sfarsit, vor putea fi efectuate direct de catre operatorul de telefonie mobila, imediat ce ai efectuat plata, fara a fi nevoie de introducerea si activarea unui PIN;

2. La cea de-a doua casuta, va trebui sa selectezi tipul de reincarcare online, mai exact suma pe care doresti sa o reincarci sau minutele, in functie de ce ai ales la prima casuta (Pachet reincarcare);

3. La casuta numarul 3, va trebui sa completezi numarul de telefon pe care doresti sa il reincarci online cu credit. In final, pe urmatorul rand va trebui sa completezi adresa ta de e-mail pentru a primi detaliile legate de tranzactia ta precum si factura fiscala aferenta.

Este obligatoriu sa bifati butonul de "Accept termenii si conditiile" – evident dupa ce le-ai parcurs, iar apoi, prin click-ul butonului albastru "Incarca" veti trece ia pagina de confirmare a platii.

Pagina aceasta va contine pentru verificare si validare datele comenzii tale: numar de telefon, adresa de e-mail, operator de telefonie selectat, valoarea selectata pentru a o reincarca online si tipurile setate in primele doua casute.

In partea dreapta vei vedea o lista cu bonusurile pe care le vei primi in urma reincarcarii online a cartelei. Pentru a trece la plata, va trebui sa apesi pe butonul verde - "Plateste securizat".

Dupa apasarea butonului "Plateste securizat", vei ajunge pe pagina procesatorului de plati - PayU (printre cele mai importante companii de procesare plati). Pagina de plata va trebui completata cu datele tale de facturare. Aici trebuie sa selectezi modalitatea de plata pe care o preferi – Visa/MasterCard/Eurocard sau BT24 de la Banca Transilvania.

Acum se finalizeaza comanda.

Imediat dupa efectuarea platii, creditul va fi alocat pe numarul de telefon pe care l-ai specificat. Comanda ta va fi activata instant in cel mai scurt timp.

Tot procesul de selectie, plata si primirea creditului poate dura intre 2-3 minute.

Nu uita! Incarca.ro nu este numai cea mai simpla metoda de reincarcare a cartelei prepay Orange, Vodafone, Telekom, ci si cea mai sigura, intrucat nu folosim datele tale decat in scopul lor minim uzual.