Bonusuri Orange la reincarcare

Ai apelat la serviciile de reincarcare Orange oferite de Incarca.ro? Atunci este timpul sa te bucuri de beneficii! Mai exact de bonusurile oferite prin intermediul site-ului nostru. Cu programul de loialitate PrePay Bonus, primesti bonus Phone Credit la orice reincarcare online la Orange, cu minimum 6 euro credit. Mai mult, atunci cand iti reincarci online cartela PrePay, vei primi un bonus Phone Credit cu 50% mai mare.

Iata, in continuare, care este valoarea bonusurilor pentru actiunile de reincarcare online Orange efectuate pe site-ul nostru, cea mai simpla, rapida si eficienta modalitate de a te bucura din nou de convorbiri placute cu cei dragi:

Credit Bonus Bonus la reincarcare online
6 euro 0.80 euro 1.20 euro
7 - 11 euro 0.90 euro 1.35 euro
> 12 euro 1.80 euro 2.70 euro

Bonusul rezultat in urma serviciilor Orange de reincarcare online poate fi folosit de maximum doua ori in 12 luni, daca numarul tau PrePay este in perioada activa si daca intre cele doua momente exista un minim de 6 reincarcari de cel putin 6 euro credit fiecare.

De ce sa iti incarci cartela Orange online pe Incarca.ro? In primul rand, pentru ca este cea mai rapida metoda: tot ce trebuie sa faci este sa completezi numarul de telefon si suma. Mai simplu nici ca se poate! Apoi, trebuie sa stii ca tranzactiile online pe site-ul nostru sunt 100% sigure, intrucat datele tale si ale cardului tau bancar sunt criptate si utilizate exclusiv pentru confirmarea platii. Spor la vorbit! :)