Magazinele Orange in perioada epidemiei COVID19

19 Mar 2020

Orange se asigură de continuitatea serviciilor de telecomunicații pentru toți clienții, în special pentru operațiunile critice desfășurate de către personalul medical și de către autorități.

Astfel, au fost aplicate, progresiv și la nivelul tuturor entităților Orange, măsurile necesare care contribuie la protejarea angajaților și a clienților și la prevenirea unei epidemii. În prezent, nu sunt depistate cazuri pozitive de infecție cu COVID-19 în niciun magazin Orange.


Începând de azi Orange shopurile stradale vor funcționa după un program redus: 


  • De luni până vineri: 09:00 – 18:30
  • Sâmbătă: 09:00 – 14:00


Încă din luna februarie, angajații care s-au întors din călătorii (personale sau în interes de business) din țări cu risc de infectare cu SARS-CoV-2 au rămas în autoizolare pentru o perioadă de 14 zile, lucrând remote. Angajații primesc în mod constant informari cu privire la pașii pe care trebuie să îi facă în cazul în care exista suspiciunea de îmbolnăvire. De asemenea, s-a impus renunțarea la călătoriile de business, au fost instalate recipiente cu dezinfectant în cladirile de birou și în magazine și se fac informări cu privire la igiena și conduita angajaților.