Foloseste serviciul de reincarcare pentru companii si bucura-te de cele mai bune avantaje!

13 Jan 2020

Foloseste serviciul de reincarcare pentru companii si bucura-te de cele mai bune avantaje!


Indiferent de specificul unei companii, de numarul de angajati sau de cifra de afaceri, comunicarea este un factor esential, de a carei necesitate nu ne putem dezice. De aceea, un serviciu de incarcare a cartelei Vodafone, Telekom sau Orange este vital pentru toate entitatile companiei, indiferent de pozitia detinuta de persoana respectiva. 


Prin urmare, pentru a ne asigura ca informatia ajunge de la sursa in cel mai scurt timp, fara a intampina dificultati, avem nevoie de un serviciu de incarcare pe care sa ne putem baza. 


In orice afacere moderna, vei necesita un serviciu de reincarcare dedicat companiilor, sigur, rapid si avantajos. In plus, daca poti obtine si extra-beneficii de pe urma acestuia, cu atat mai bine! De aceea, daca ai nevoie de un serviciu de incredere pentru reincarcarea cartelei de telefon a angajatilor tai, alege Incarca.ro! 


Asadar, Incarca.ro iti furnizeaza servicii de incarcare Vodafone, Orange si Telekom, ideale atunci cand in compania ta sunt mai multe numere de telefon preplatite. 


Poti alege sa reincarci cartelele fie lunar, la o data fixa, fie la date diferite. Drept urmare, in contextul migrarii companiilor in zona de cartele prepaid, care de multe ori se dovedesc a fi mai avantajoase decat abonamentele, Incarca.ro iti ofera cele mai facile servicii companii de incarcare Vodafone, Orange si Telekom. Ce trebuie sa faci?


Totul este foarte simplu! Intra pe Incarca.ro, la categoria Servicii Companii, unde poti gasi un tabel special. Descarca tabelul, completeaza-l cu comanda ta si trimite-l la adresa office@incarca.ro, iar noi iti vom trimite factura in cel mai scurt timp!


Iata care sunt cele mai importante avantaje ale serviciilor Incarca.ro de incarcare Vodafone, Orange si Telekom pentru companii:


-costuri mai mici decat cele ale operatorilor de telefonie mobila;

-disponibilitate intre orele 08 - 24, de Luni pana Duminica;

-timp de reactie rapid, de maximum 10 minute de la plasarea comenzii;

-pastrarea unui istoric al tuturor comenzilor plasate;

-plasare de comenzi simultane pentru mai multe numere de telefon mobil;

-asistenta la plasarea optima a comenzilor;

-eficientizare a costurilor;

-fara costuri suplimentare.


Taxe suplimentare? Poti uita de asta, deoarece serviciile oferite de Incarca.ro sunt lipsite de taxe suplimentare, atat pentru companiile de stat, cat si pentru cele private, fie ele din Romania sau din strainatate. Valorile in euro ale creditelor pentru telefonia mobila, cat si cursul euro/lei folosit sunt stabilite direct de catre operatorii de telefonie mobila.


In concluzie, crearea de noi oportunitati este un rezultat al cresterii competitivitatii intre companiile de telefonie, dar si a evolutiei acestei industrii. Poate ca acum este mai important ca niciodata sa asiguri o comunicare eficienta intre toate nivelurile companiei, investind inteligent intr-un serviciu dedicat firmelor, indiferent de domeniul de activitate al acestora. 


Drept urmare, nu mai sta pe ganduri si descopera cele mai bune servicii de reincarcare pentru companii de la Incarca.ro! Indiferent ca este vorba de cartele Telekom, Orange sau Vodafone, la Incarca.ro te bucuri de cele mai bune avantaje! Descopera un serviciu rapid, inteligent si sigur, care te ajuta la dezvoltarea companiei, conducand la o mai buna cifra de afaceri!