Ce optiuni de reincarcare poti alege pentru cartelele Orange?

03 Aug 2022

Pentru fiecare retea de telefonie in parte exista fel si fel de oferte si optiuni de care poti beneficia. Atunci cand vorbim despre reteaua Orange, pachetele pentru care poti opta difera, au alte optiuni fata de alte retele. Totusi cum stii care este varianta potrivita pentru tine?

 

Asta te vom ajuta sa afli in continuarea acestui articol in care vei descoperi ce optiuni de reincarcare sunt disponibile si ce contine fiecare dintre acestea, alaturi de alte informatii utile.

 

Despre ofertele credit si serviciile pe care le ofera fiecare varianta

 

Atunci cand vrei sa incarci o cartela prepay Orange vei fi atent nu doar la pretul optiunii ci si la ceea ce primesti in pachet. Astfel poti alege varianta care se pliaza cel mai bine pe nevoile tale. Daca spre exemplu esti o persoana care sta mai mult timp pe internet, cu siguranta vei avea nevoie de o oferta care ofera mai multi MB de trafic pe internet, cu o viteza mai buna.

 

In acest sens poti alege intre:

 

1.Oferta de 6 euro credit

2.Oferta de 8 euro credit

3.Oferta de 10 euro credit

4.Oferta de 12 euro credit

 

Pentru fiecare dintre acestea vei primi 3000 de minute in retea nelimitat. Asta inseamna ca ii poti apela pe toti cei dragi oricand doresti. De asemenea SMS-urile in retea sunt nelimitate pentru fiecare optiune. Asta pentru ca traim in era in care oamenii prefera sa trimita mesaje mai des decat sa apeleze telefonic. In plus prin mesaje informatiile raman stocate, deci poti vedea ori de cate ori ai nevoie ce ati stabilit, nu trebuie sa tii minte.

 

In cazul minutelor internationale si nationale, SMS-urilor nationale si a traficului de internet oferta nu mai este aceeasi:

 

-6 euro: 125 minute nationale sau SMS-uri si 200 MB de internet.

-8 euro: 175 minute nationale sau internationale, alaturi de SMS-uri si 400 MB internet.

-10 euro: 200 minute nationale si internationale, 800 MB internet.

-12 euro: 200 minute nationale si internationale, 1 GB internet.

 

Astfel exista cate o varianta pentru fiecare, in functie de ceea ce ai nevoie si ce folosesti in mod regulat.

 

Bonusuri si intrebari frecvente

 

Atunci cand alegi sa incarci orice cartela de telefonie mobila cu ajutorul platformei incarca.ro, poti beneficia si de anumite bonusuri. Daca bonusul la o reincarcare normala pentru oferta de 8 euro este de 0,9 euro spre exemplu, in cazul reincarcarii online pe incarca.ro vei primi 1,35 euro. Avantaje sunt multe, acesta este doar unul dintre ele.

 

Una dintre cele mai frecvente intrebari despre reincarcarea online este cu privire la activarea ofertei. Iti poti da seama ca ai incarcat o cartela imediat dupa finalizarea procesului pentru ca vei primi un mesaj care sa ateste acest lucru, urmat de mesajul despre optiunea selectata.

 

Orice proces si serviciu pentru care optezi pe platforma incarca.ro este securizat. Fiecare plata este sigura si in plus toate informatiile sunt utilizate doar in scopul reincarcarii. Alege oferta preferata si vorbeste oricand cu cei dragi!