Cartela versus abonament cand sunteti in strainatate

05 Jul 2022

Sunt multi cei care lucreaza in tari mai dezvoltate si revin in Romania ocazional, in vacante, la prieteni sau familie. Sau chiar traiesc pe doua taramuri, neavand cum sa nu mentina legaturile cu rudele si viata din Romania. Ce este mai convenabil sa aiba: o cartela PrePay sau un abonament de voce?

 

Avantaje versus dezavantaje la cartele reincarcabile versus abonamente

 

Exista probabil pentru fiecare utilizator in parte atat avantaje, cat si dezavantaje, in functie de stilul de viata al fiecaruia. In mod special cand ne referim la cei care vin ocazional in tara si au nevoie de minute nationala si internationale, iata ce pare sa fie mai avantajos:

 

●     Cartela PrePay va fi incarcata in perioadele in care utilizatorul are nevoie. Poate fi la fel de bine cumparata alta.

●     Cu o cartela reincarcabila nu depinde de plata unei sume de bani, lunar.

●     Nu depaseste niciodata o suma anume si nu se va trezi cu un cost suplimentar vreodata.

 

Mai cu seama pentru ca a suna din tara in strainatate sau invers este de multe ori o provocare, in cazul unei cartele reincarcabile stiti una si buna: daca aveti credit sau minute internationale puteti suna, daca nu, nu.

 

Dezavantaje aici ar fi ca ramaneti la un moment dat cu acel credit epuizat. Reincarcarea poate fi insa rapid efectuata, online. In felul acesta nu mai depindeti de sucursalele operatorilor de telefonie sau de prezenta fizica la un sediu anume de unde sa efectuati operatiunea de reincarcare. Serviciile noastre insa vin sa schimbe acest gen de practica. Detalii aici.

 

In schimb, abonamentul …

 

Este cel care va mentine conditionati de anumiti factori. Pe de-o parte de data de la care puteti avea din nou un set de minute si mesaje, o data la care lunar trebuie sa platiti o factura. Cum nu sunteti in tara incat sa aveti nevoie zi de zi de utilizarea abonamentului de voce, s-ar putea sa ajungeti la concluzia ca de fapt platiti constant pentru un serviciu ocazional.

 

In plus, reincarcarea poate fi efectuata oricand online, independent de unde sunteti in lume. Puteti planifica totul minutios, astfel incat din prima clipa cand sunteti in tara sa aveti credit/minute+mesaje disponibil/e.

 

Daca luati in considerare un alt lucru si anume transferul de credit nici in acest caz nu sunteti conditionati. Incarcati cartela si efectuati transferul asa cum va doriti sau incarcati direct oricate cartele PrePay doriti.

 

Cireasa de pe tort cand punem in balanta reincarcarile versus plata unui abonament de voce o reprezinta bonusurile. In functie si de operator, fie ca este Vodafone, Orange sau Telekom, bonusurile aferente reincarcarilor sunt destul de variate si multumitoare. Pentru clientii nostri de cursa lunga, media reincarcarilor din ultimele 6 luni le aduce sansa de a primi un bonus consistent, date mobile si minute+SMS-uri.

 

Cartela este asadar acea zona de confort ce va permite cu mai multa libertate sa va organizati bugetul alocat creditului pentru voce si date mobile. Cand v-ati hotarat asupra acestei metode, salvati pagina noastra pentru ca indiferent de zi sau noapte veti putea reincarca oricand.