Afla ce credit mai ai disponibil!

09 May 2022

In fiecare zi ai nevoie de telefon. Parca nici nu iti mai poti imagina cum ar fi viata fara el. Fie ca ai uitat sa ii spui unui prieten ca trebuie sa se intalneasca cu tine, fie ca iti suni familia si te tii la curent cu ce se intampla cu fiecare membru, ai nevoie la orice pas de telefon si de credit sau o optiune activa.

 

Ideea de a fi conditionat de un abonament nu iti surade. Se intampla ca nici jumatate din tot ce este cuprins intr-un abonament de voce sa nu consumi intr-o luna, dar totusi tu platesti tot. Asadar alegi varianta de cartela PrePay. Cum stii ce mai este disponibil sa consumi? Afla despre asta in randurile ce urmeaza.

 

Afla creditul activ in timp real

 

Indiferent de operatorul ales, ca este vorba de o cartela Orange, Vodafone sau Telekom exista optiune pentru fiecare caz in parte cand iti doresti sa stii ce credit disponibil mai ai sau disponibilitatea ofertei.

 

Cartela Orange

 

Daca detii o cartela de tip PrePay de la operatorul de telefonie mobila Orange poti afla cat credit sau cate minute mai ai disponibile, astfel:

 

●      In contul tau My Orange.

 

Asta in cazul in care ai cont aici sau intentionezi sa iti faci unul. Ai sectiunea consum si facturi - cronos.

 

●      Aplicatia My Orange.

 

Un concept similar platformei, insa in varianta de aplicatie.

 

●      Apeleaza gratuit la cronos.

 

Una din cele mai populare metode este sa apelezi gratuit, simplu si rapid la cronos, in acest caz numerele disponibile fiind: 333 sau *133# sau *133#.

 

Cartela Vodafone

 

Daca esti mai degraba fan declarat al operatorului Vodafone poti afla despre valabilitatea unei oferte, optiuni si extraoptiuni, credit si minute astfel:

 

●      Aplicatia My Vodafone.

 

Disponibila pe telefoane cu Android și iOS aceasta aplicatie este gratuita. Accesezi meniul, la sectiunea cost control.

 

●      Cost control printr-o simpla apelare a unui numar.

 

Poti de asemenea sa afli rapid informatiile dorite apeland gratuit *123#.

 

Cartela Telekom

 

Nu in cele din urma, pentru cei care detin o cartela reincarcabila Telekom despre ce credit sau minute sunt disponibile pot afla prin metode precum:

 

●      Aplicatia Telekom.

 

Telekom MyAccount este usor de accesat.

 

●      Apel scurt la numerele dedicate.

 

Informatiile pe care le cauti pot fi obtinute la fel de bine si apeland gratuit la *100# sau *134#.

 

Desigur, toate aceste informatii pot fi obtinute si daca suni operatorul in cauza, la relatii cu clientii, doar ca s-ar putea sa ai de asteptat pana cand un operator va prelua apelul tau.

 

Acum ca stii si cum sa obtii toate informatiile in timp real despre credit si minute pare mai simplu sa ai un cost control. Daca tocmai ai incercat sa apelezi pe cineva si vocea aceea de robot iti aminteste ca nu mai ai credit, intra rapid pe incarca.ro, alege tipul de cartela, tipul de oferta si incarca rapid. Ai toate informatiile la indemana, ce minute sunt incluse, valabilitate si ce bonus primesti.

 

Tine minte, toate datele cu caracter personal nu vor fi folosite in alt scop decat cel pentru reincarcare si ca plata este securizata!