Incarca-ti cartela Vodafone si alege una dintre optiuni

18 Jan 2021

Te apropii de finalul creditului cartelei sau de termenul de expirare.


Nici o tragedie!


Creditul prepay al cartelei tale Vodafone se poate reincarca cu usurinta cu ajutorul platformei online incarca.ro in cateva minute. Procedura e foarte usoara si urmand indicatiile din formular, aproape instantaneu creditul telefonului se va alimenta in mod automat cu suma dorita.


Selectezi operatorul si tipul incarcarii (direct - adica in mod automat sau cu cod PIN - pe care il primesti pe email si apoi trebuie sa-l introduci personal), numarul de telefon si adresa de email si facand plata online, iti alimentezi creditul de oriunde ai fi.


Daca ulterior doresti sa-ti activezi o optiune, operatorul Vodafone pune la dispozitie cateva categorii, din care poti alege fara griji:

Grupele de loialitate sunt Prepaid Silver, Prepaid Gold, Prepaid Platinum și Prepaid Titanium. 


Prepaid Silver – Aceasta este una dintre cele două grupe de loialitate din care poți face parte, între primele trei și douăsprezece luni de colaborare cu cei de la Vodafone (cealaltă grupă fiind Prepaid Gold). Ea vine la pachet cu 500 MB (2 x 250MB) și cu 100 de minute și SMS-uri naționale (2 x 50).

Prepaid Gold –  În funcție de vechimea în rețea, precum și de valoarea creditului pe care ai ales-o când ai efectuat oreîncărcare de cartelă Vodafone, ai posibilitatea de a beneficia de beneficiile Prepaid Gold pentru o perioadă îndelungată de timp, de la 3 luni la 10 ani. Bonusurile acestui grup includ 1.000 MB (2 x 500 MB) și 200 de minute naționale, precum și SMS-uri (2 x 100).

Prepaid Platinum – Grupa aceasta se pliază celor care au fost alături de Vodafone de cel puțin 1 an și cel mult 15. Dacă te încadrezi în această categorie, beneficiezi de 1.500 MB (2 x 750 MB) și 400 de minute și SMS-uri naționale (2 x 200).

Prepaid Titanium – Dacă ai utilizat serviciile Vodafone mai mult de doi ani, te poți bucura de opțiunea Prepaid Titanium și de beneficiile aferente, 2.000 MB (2 x 1000MB) și 600 minute/SMS-uri naționale (2 x 300).


Profita de reincarcarile rapide pe siteul incarca.ro si vei fi placut surprins sa vezi ca alimentarea e chiar mai convenabila ca pret!


Va asteptam cu drag!