HD Voice de la Orange

14 Jan 2020

Clientii Orange Romania vor beneficia in premiera de o experienta superioara in timpul apelurilor 4G. Noua tehnologie HD Voice Plus imbunatateste calitatea convorbirilor, oferind clientilor un sunet mai bogat, mai clar si mai natural prin utilizarea unei game de frecvente audio dubla fata de apelul 4G clasic.


HD Voice Plus reprezinta o premiera atat pentru utilizatorii de telefoane mobile din Romania cat si o noutate la nivelul grupului Orange, clientii romani fiind primii care vor avea acces la acest serviciu.


Noua tehnologie, denumita in mod tehnic EVS (Enhanced Voice Services), imbunatateste calitatea apelurilor 4G, reducand in acelasi timp zgomotul de fundal. EVS este disponibila doar pentru apelurile realizate intre terminale compatibile cu noua tehnologie. Aceasta nu necesita activari suplimentare fiind disponibila tuturor clientilor care efectueaza apeluri 4G, atat abonati cat si utilizatori de cartele PrePay, cu telefoane compatibile HD Voice Plus.


HD Voice Plus va fi disponibil pe telefoane LG G7, Huawei Mate 20 PRO, Samsung Galaxy Note9, Sony Xperia XZ2 si Sony Xperia XZ3 cumparate din reteaua Orange. Pentru a putea beneficia de noua tehnologie toate aceste modele vor primi treptat actualizari ale sistemului de operare pana la sfarsitul lunii februarie.


Mai multe informatii despre HD Voice Plus sunt disponibile accesand www.orange.ro/apel-4G.