Cum aflu numarul meu de telefon Orange Prepay daca nu am credit?

12 Mar 2023

Ce trebuie sa fac pentru a afla un numar de telefon pentru o cartela prepay ramasa fara credit?


Din Romania:


prin apel la 222 (tasta 2) sau în meniul SelfCare *100# la ramura 5, subramura 3 indică numărul, chiar dacă nu ai credit.


Din roaming:


singura modalitate de a afla numărul de telefon al unei cartele prepay, fără credit, se poate afla accesând contul My Orange (dacă in trecut a fost adăugat numărul în cont).


Orange Romania este unul dintre principalii operatori de telecomunicații din România și oferă o gamă largă de servicii, printre care:

  1. Servicii de telefonie mobilă - Orange oferă abonamente de voce și date, optiunea minute Orange, precum și opțiuni preplătite, cu o gamă variată de minute și trafic de internet.
  2. Internet fix - Orange oferă servicii de internet fix prin fibră optică, ADSL și VDSL, cu viteze de până la 1 Gbps.
  3. Televiziune - Orange oferă servicii de televiziune prin satelit sau internet, cu o gamă variată de canale TV, inclusiv canale HD și 4K.
  4. Servicii cloud - Orange oferă soluții de stocare și gestionare a datelor în cloud.
  5. Servicii de securitate cibernetică - Orange oferă soluții de securitate cibernetică pentru companii și utilizatori individuali.
  6. Servicii de asistență - Orange oferă asistență prin intermediul unui centru de apel, prin intermediul chat-ului online sau prin intermediul rețelelor sociale.

Orange oferă, de asemenea, o gamă variată de telefonie mobilă și alte dispozitive, precum și opțiuni de roaming internațional și alte servicii pentru clienți business.