Problémái vannak a kártya újratöltésével? Itt van, hogyan lehet megoldani őket!

01 Apr 2020

Ha legalább egyszer belépett webhelyünkre, akkor biztosan rájött, hogy ezen a platformon feltöltheti hitelét, ha Ön egy kártya felhasználója. Tehát csupán néhány egyszerű lépést kell követnie, és megkapja a szükséges hitelt, függetlenül attól, hogy Ön Orange, Telekom vagy Vodafone ügyfél-e.


Mivel a feltöltési folyamat online és nem tart tovább, mint két perc, rendkívül alacsony annak kockázata, hogy az újratöltés nem fog működni. Ha azonban problémák merülnek fel és nem tudják élvezni a fizetett szolgáltatást, mi segítünk.


Íme, amit tudnia kell, ha a hitelképesség nem érvényes, vagy még nem kapott PIN-kódot:


Ha van e-mail címe a Yahoo-n, akkor a PIN-kódot tartalmazó üzenet többnyire a BULK vagy a SPAM címre kerül. Ennek oka az, hogy a szállítási cím sok e-mailt küld, és tévesen értelmezi SPAM-szolgáltatóként.


A Telekom hálózatból nem aktiválódott kártyák esetén az aktiválás nem végezhető el online, hanem csak a megfelelő értékesítési pontokon.


A narancssárga operátor nem engedi ugyanazt a kártyát egymást követő újratöltésére 10 percen belül. A második művelet hibát fog eredményezni, tehát tudnia kell, hogy ha továbbra is igényel hitelt, akkor tanácsos folytatni az eljárást az előzőtől 10 perc elteltével.


Időnként a mobilszolgáltatók frissítéseket hajtanak végre, ami bizonyos késedelmet, általában néhány percet jelent a kért szolgáltatás kézbesítésében.


Általában a megrendelés benyújtásakor egyes felhasználók nem figyelnek a listából kiválasztott termékre, mert úgy gondolják, hogy a közvetlen újratöltést választották, ahelyett, hogy a PIN-kódot választanák, és nyilvánvalóan nem ellenőrzik az e-mailüket aki kapta az utalványt. Ezért azt tanácsoljuk mindenkinek, aki helyesen használja az ilyen szolgáltatásokat, hogy óvatosan adja meg az Telekom, a Vodafone vagy a Orange újratöltési koordinátáit.


Ez csak néhány olyan információ, amelyet szem előtt kell tartania, mielőtt online újratöltést készít a webhelyünkön elérhető hálózatokon.


Ugyanakkor rámutatunk, hogy bármilyen bizonytalan helyzetben kérhet segítséget a weboldalon található „Kapcsolat” űrlapon. Így egy Incarca.ro képviselő a lehető leghamarabb válaszol, és segít a folyamat befejezésében.


A kártya újratöltése nem nehéz, csak kevés figyelmet kell fordítania. Az Incarca.ro egy olyan platformon érhető el, amely több ezer ember számára elérhető, akik akár hitel nélkül maradtak, gyorsan és egyszerűen akarnak hitelt szerezni, vagy külföldön vannak, és tartani akarják a kapcsolatot az otthon maradókkal, rokonokkal vagy barátokkal. Közülük sokan online töltik fel azokat az idősebb embereket, akik nem tudnak költözni, vagy akiknek nincs pénzügyi eszköze a kártya költségeinek viselésére.