A Vodafone és a Telekom és a Orange újratöltődik

Telefonálni szeretnél ű, és már nem tudsz, mert elfogyott a hitel? Prepaid kártyád van, és pont akkor nem tudod a mobilodat használni, amikor leginkább szükséged van rá? Megtaláltuk a számodra megfelelő megoldást: a legjobb Orange, Vodafone és Telekom egyenlegfeltöltőszolgáltatások! Csak annyit kell tenned, hogy megadod a telefonszámot és az összeget, és másodpercek alatt online képes feltölteni a kártyát! Íme néhány lehetőség, amelyet webhelyünk kínál

Accesibilr

hozzáférhetőség

mivel csak az internethez csatlakoztatott eszközre van szüksége, lehet szó akár okostelefonról, laptopról vagy számítógépről;

Sigur

biztonság

mivel a Telekom, az Orange és a Vodafone újratöltési szolgáltatásaink 100% -ban biztonságosak, az összes tranzakció titkosítva van

Comod

kényelem

mivel bármilyen kártyát feltölthetsz, függetlenül az üzemeltetőtől, saját lakásodból, akár irodából vagy villamosról;

Rapid

gyorsaság

mivel az egész folyamat kevesebb, mint 2 percet igényel;

Generos

nagylelkűség

mivel számos bónuszt kapsz, amint azt a webhelyen látni fogod

Variat

változatosság

mivel az összes szolgáltató szolgáltatásait élvezed: online Orange feltöltés, Vodafone kártya újratöltés és Telekom újratöltés, a Visa vagy Mastercard embléma alatt kibocsátott bankkártyával történő online fizetés lehetőségével, de a BT internet banking szolgáltatásai révén is

A Vodafone, az Orange és a Telekom online újratöltési tranzakcióinak teljesítéséhez meg kell adnod a bankkártya adatait és egyéb személyes azonosító adataidat. Ezek titkosítva vannak, és a fizetésfeldolgozónk tárolja azokat kizárólag a fizetés visszaigazolása és a tényleges fizetéssel vagy az Orange, Vodafone vagy Telekom szerződéses újratöltési szolgáltatásokkal kapcsolatos további információk küldése céljából. Célunk, hogy az ügylet optimális körülmények között zajlódon le, az elektronikus egyenleg feltöltési művelettel véget érve.

amelyet webhelyünk kínál:

csupán annyit kell tenned, hogy megadod a kívánt telefonszámot és az összeget. Ilyen egyszerű!
Töltse ki a bankkártya adatait és a személyes azonosító adatokat a kért tranzakció végrehajtásához. Ezeket az adatokat titkosítva tárolják és elektronikus adathordozón tárolják, amelyeket a processzor online fizetései biztosítanak, és kizárólag a fizetés megerősítésére és az a tranzakció és az elektronikus hitel-újratöltési szolgáltatások optimális feltételeihez biztosított fizetéssel vagy a telefonos szolgáltatással kapcsolatos további információk továbbítása.

1. Orange újratöltés online:

 • Orange Credit Direct prepaid egyenlegfeltöltő csomag;
 • Orange Travel Data Direct prepaid egyenlegfeltöltő csomag;
 • Orange Minute PIN prepaid egyenlegfeltöltő csomag;
 • Orange Minute Direct prepaid egyenlegfeltöltő csomag;
 • Orange Credit PIN prepaid egyenlegfeltöltő csomag.

2. Vodafone újratöltés online:

 • Vodafone Credit Direct prepaid egyenlegfeltöltő csomag;
 • Vodafone Credit PIN prepaid egyenlegfeltöltő csomag;
 • Indygen Direct prepaid egyenlegfeltöltő csomag;
 • Indygen PIN prepaid egyenlegfeltöltő csomag.

3. Telekom újratöltés online:

 • Telekom Credit Direct prepaid egyenlegfeltöltő csomag;
 • Telekom Credit PIN prepaid egyenlegfeltöltő csomag.
Bónuszok Vodafone
név Mobil adatok Percek & SMS
Prepaid Siver 500 MB (2 x 250 MB) 100 perc / belföldi SMS (2 x 50)
Prepaid Gold 1.000 MB (2 x 500 MB) 200 perc / belföldi SMS (2 x 100)
Prepaid Platinum 1.500 MB (2 x 750 MB) 400 perc / belföldi SMS (2 x 200)
Prepaid Titanium 2.000 MB (2 x 1000 MB) 600 perc / belföldi SMS (2 x 300)
Bónuszok Orange
Euró credit Bonus Bónusz Phone Credit (euró) online feltöltéskor
6 euro 0.80 euro 1.20 euro
7 - 11 euro 0.90 euro 1.35 euro
> 12 euro 1.80 euro 2.70 euro
Bónuszok Telekom
Újratöltési érték Bonus Hitel érvényessége időszakköszönhetően
5 - 10.99 Euro 50 perc + 50 SMS a Telekom Románia hálózatban 60 nap 330 nap
11 - 15.99 Euro 50 perc + 50 SMS a Telekom Románia hálózatban 90 nap 300 nap
16 - 24.99 Euro 50 perc + 50 SMS a Telekom Románia hálózatban 120 nap 270 nap
25 - 100 Euro 50 perc + 50 SMS a Telekom Románia hálózatban 150 nap 240 nap
Újratöltési érték Bonus Hitel érvényessége időszakköszönhetően
5 - 10.99 Euro 1 GB adatforgalom az első hónapban 60 nap 330 nap
11 - 15.99 Euro 1 GB adatforgalom az első hónapban 90 nap 300 nap
16 - 24.99 Euro 1.5 GB adatforgalom az első hónapban 120 nap 270 nap
25 - 100 Euro 2 GB adatforgalom az első hónapban 150 nap 240 nap

Kik vagyunk?

Reincarcare cartela Orange, Vodafone, Telekom

Az Scala Web SRL az Incarca.ro-t kezelő társaság, amely tökéletes Telekom, Vodafone és Orange online újratöltési szolgáltatásokat nyújt Számodra. 2013 óta dolgozunk érted, és nyújtjuk:

 • tisztelünk mind téged, mind pedig az alkalmazottakat, beszállítókat és partnereket, akikkel együtt dolgozunk;
 • ntegritás, az őszinteségelőmozdítása és a legmagasabb szakmai színvonal elérése;
 • felelősségvállalás, mivel szilárd kapcsolat van mind partnerünkkel, mind azokkal az ügyfelekkel, akiknek Vodafone, Orange és Telekom online újratöltési szolgáltatásokat kínálunk;
 • kiválóság, mert mindig is a legjobbak akarunk lenni, és kiváló szolgáltatásokat kínálunk ügyfeleinknek.

Az Incarca.ro 2013-tól a Orange, Vodafone és Telekom online újratöltési szolgáltatásait kínálja számodra a lehető leggyorsabb és legbiztonságosabb módon. Megpróbáltuk kiküszöbölni minden felesleges lépést, hogy az egész folyamat hatékonyabbá váljon, hogy webhelyünk használata a lehető leg kellemesebb legyen. Ezért, ha professzionális Vodafone, Orange és Telekom újratöltési szolgáltatásokra van szükséged, válaszd az Incarca.ro szolgáltatást, élvezd az általunk kínált gyorsaságot és bónuszokat. Szeretettel :)

Hírek az Orange, a Telekom és a Vodafone újratöltési szolgáltatásáról.

GYAKORI KÉRDÉSEK

Az Incarca.ro egy feltöltési / töltési és újratöltési mobiltelefon hitelplatform a PrePay kártyákhoz. Ennek a platformnak az a célja, hogy megkönnyítse a szeretteivel való kommunikációt az Orange, a Vodafone vagy a Telekom feltöltési / újratöltési folyamatainak megkönnyítésével. Válassza ki ezt a gyors online újratöltési módszert, és fedezze fel annak előnyeit!
Az Incarca.ro platform mindenki számára elérhető, aki online, országból vagy külföldről szeretne feltölteni / feltölteni. Ezt a platformot egyaránt felhasználhatja a Orange online feltöltéshez és a Vodafone vagy Telekom előre fizetett kártyák feltöltéséhez. Exkluzív bónuszok vannak minden operátor számára, amelyeket az Incarca.ro kínál! Ezenkívül az Incarca.ro platform 24 órán keresztül elérhető online, folyamatosan online, bármikor, amikor hitelre vagy percre van szüksége a mobiltelefonszámán.
Az adatok bevitele után az online hitelesítési és újratöltési folyamat körülbelül 2-3 percig tart. A Telekom, az Orange vagy a Vodafone online feltöltése / újratöltése céljából a folyamat pillanatnyilag folyamatban lesz!
Ha úgy dönt, hogy feltölti / mobiltelefon-hitelkártyát tölt be az Orange-ra az Incarca.ro platformon keresztül online, akkor szuper bónuszokat kap! Használja ki az extra hitelképességet, és élvezze az összes előnyeit, amelyeket az Orange online feltöltési / feltöltési szolgáltatások kínálnak!
Külön díjakat kap minden Vodafone feltöltési / újratöltési hitelért online! Válassza az Incarca.ro alkalmazást és vegyen igénybe különleges extra bónuszokat! Sőt, ha úgy dönt, hogy a Vodafone mobilhitelét minden hónapban online tölti fel, akkor egyre több előnye lesz!
A sebesség, a hatékonyság és a biztonság mellett minden Telekom mobiltelefon-feltöltési feltöltéssel, amelyet az Incarca.ro platformon keresztül nyújtanak, következetes bónuszokat kapsz! Az egész tranzakció kevesebb, mint egy perc alatt tart, és Ön egy különleges díjat is igénybe vehet! Válassza az Incarca.ro alkalmazást, és élvezze a bónuszokat minden alkalommal, amikor újratölti a Telekom internetet!
A mobiltelefon-hitelkártya termékek feltöltése / újratöltése az Incarca.ro weboldalon kizárólag a világ különböző bankjai által kibocsátott bankkártyával történik, Visa / Visa Electron / Visa Business, Mastercard / Maestro, JCB, Dinners Club embléma alatt. PayPal.

Kapcsolatba lépni

Lépjen kapcsolatba velünk

Töltse ki az alábbi űrlapot, és hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel.

CASIER TOTAL S.R.L.

adóazonosító

RO 41225086

Registrul Comertului

J12/2358/2019

Bankszámla

RO41BTRLRONCRT0503497401

Mobile

+ 40 724 490 990

Bank

Banca Transilvania

Részvénytőke

45000 Ron

Social headquarters

Cluj Napoca, Romania