Mennyire biztonságos az online feltöltés szolgáltatás az Incarca.ro webhelyről?

20 Mar 2020

Jelenleg minden olyan személynek, aki online tranzakciót hajt végre, szüksége van a biztonsághoz, hogy a lehető legjobb körülmények között hajthassa végre az adatok titkosságának védelme érdekében.


Ezért az Incarca.ro szolgáltatás egyik előnye, hogy minden újratöltésre kért információt, például bankkártya-adatokat, személyes azonosító adatokat, stb. Titkosítson. Az összes beírt adat titkosítva lesz, majd jól biztonságban tárolódik. elektronikus terek.


Ezért az Incarca.ro weboldalon végrehajtott elektronikus tranzakciókkal kapcsolatban most már lehetősége van online fizetésekre a Visa vagy a MasterCard embléma alatt kibocsátott bankkártyával, de a Banca Transilvania közvetlen internetes bankolásával is.


Hogyan titkosíthatjuk az Incarca.ro webhelyen megadott adatokat?

A tranzakciók teljes biztonsága érdekében a weboldal minden oldalát egy SSL kiterjesztett ellenőrzési biztonsági tanúsítvánnyal titkosítják, amelyet a SECTIGO (korábban COMODO) területén működő nemzetközi hatóság adott ki, és így a továbbított adatok titkosítása 256-ig terjed. bit.



Nem számít, melyik mobiltelefon-hálózathoz tartoznak?

Bármely PrePay kártya esetén, függetlenül attól, hogy melyik telefonszolgáltatóhoz tartozik, ugyanaz a szabály. Személyes adatait csak a fizetés megerősítésére és a vele kapcsolatos információk továbbítására használják.



Törvény előírásainak megfelelően. , A személyes adatok feldolgozása és ezen adatok szabad mozgása tekintetében a személyek védelméről szóló 677/2001 sz. Az elektronikus hírközlési ágazatban a személyes adatok feldolgozásáról és a magánélet védelméről szóló 506/2004 sz. Törvény értelmében az Incarca.ro webhelynek biztonságos körülmények között és csak meghatározott célokra kell kezelnie az ügyfelek által szolgáltatott személyes adatokat.


A megrendelőlapon szereplő információkat felhasználjuk megrendelések visszaigazolásainak, promóciós információk stb. Küldésére. Az Incarca.ro webhelynek továbbá kötelezettsége, hogy ne tegye közzé és ne adja el az ügyfelek személyes adatait tartalmazó információkat tartalmazó adatbázisokat.


Szigorúan tiszteletben tartjuk az ügyfelek adatainak titkosságát, és vállaljuk, hogy kizárólag arra a célra használjuk fel, amelyre bevezettük, és az üzlettel kapcsolatos üzleti információkkal. Nem ösztönözzük a SPAM-ot, nem adunk el e-mail címeket harmadik feleknek, nem forgalmazzuk, nem kínáljuk, nem cseréljük az ezen az oldalon keresztül kapott e-mail címeket.


Mi történik, ha nem adom meg a jóváírást, vagy nem kapom meg a PIN-kódot e-mailben?

Számos helyzetben lehet, hogy ez az üzenet rejtett vagy késleltetett. Itt vannak a leggyakoribb magyarázatok:


Ha rendelkezik a Yahoo e-mail címmel, akkor a PIN-kóddal ellátott üzenet leggyakrabban a BULK vagy a SPAM felé kerül, mivel a szállítási cím sok e-mailt küld, és tévesen spamszolgáltatónak értelmezi;

TELEKOM Ajánlatkártyák esetén - aktiválásuk nem végezhető el online, hanem csak a Telekom értékesítési pontjain;

Az ORANGE operátor nem engedélyezi ugyanazon kártya egymást követő újratöltését 10 percen belül. A második művelet hibát eredményez. Ezért, ha továbbra is jóváírni szeretne, folytassa az eljárást az előzőtől 10 perc elteltével. Bármilyen bizonytalan helyzetben kérjen segítséget a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül;

Időnként a mobilszolgáltatók frissítéseket hajtanak végre, ami némi, általában néhány perces késést jelent a kért szolgáltatás kézbesítésében;

Általában a megrendelés benyújtásakor egyes felhasználók nem figyelnek a listából kiválasztott termékre, mert úgy gondolják, hogy közvetlen újratöltést választottak a PIN-kóddal ellátott termék helyett, és nyilvánvalóan nem ellenőrzik az e-mail mezőket akinek megkapta az utalványt. Nagyon figyeljen az Orange, a Vodafone vagy a Telekom újratöltési sorrendjének koordinátáinak online megadására.


Az Incarca.ro webhely célja, hogy a tranzakciókat optimális körülmények között hajtsák végre, az elektronikus hitel-újratöltési művelettel véget érve. Ez az oka annak, hogy az Incarca.ro webhely nagy adag bizalmat mutat az ügyfelek részéről, akik bármilyen tranzakciót teljes biztonságban tudnak végrehajtani!