Élvezze a leggyorsabb módja annak, hogy töltse az Orange telefont hitel

02 Apr 2020

Otthon kell telefonálnia, és elfogy a hitelképessége okostelefonján, amikor a világ drágább? ORANGE vagy, és értesíteni szeretné főnökét, hogy késik a munkában, de már nem kezdeményezhet hívást?


Bármelyik helyzetben van, a leggyorsabb módra van szüksége az Orange telefonhitel feltöltéséhez. Jó hírünk van: most már mindössze két perc alatt és két egyszerű lépéssel meg tudja oldani ezt. Csak annyit kell tennie, hogy kitölti a kívánt telefonszámot és az összeget, annyira egyszerű! Így működik:


- válassza ki a „ORANGE Romania telefonos hitel feltöltése” lehetőséget a mobilszolgáltatók listájából, majd válassza az újratöltési csomagot (opció SMS / Közvetlen perc / perc / Internet PrePay Direct / Adat barangolás PrePay / Roaming PrePay / Credit Prey Direct) lehetőséggel;


- írja be a telefonszámot, az e-mail címet, jelölje be az „Elolvastam és elfogadtam a feltételeket” négyzetet, majd nyomja meg az „Újratöltés” ​​gombot.


A legrövidebb idő alatt megkapja az Orange Romania telefonos hitel visszatérítését megerősítő üzenetet, és újra élvezheti az általa kínált összes előnyét: felhívhatja a barátait és a családját, folytathatja a kommunikációt az SMS-t küld velük, és nem utolsósorban, akkor szabadon böngészhet az interneten. A telefon-szolgáltató szerint az újratöltési lehetőségek a következők:


- 5-6 euró (aktív időszak 30 nap / türelmi idő 300 nap);


- 7-11 euró (60 nap / 300 nap);


- 12-18 euró (90 nap / 300 nap);


- 19–99 euró (120 nap / 300 nap);


- 100-200 euró (150 nap / 300 nap).


Sőt, ha az Orange Romania telefonhitel-feltöltési szolgáltatást választotta, akkor részesedni fog a következetes bónuszokból. A PrePay Bonus hűségprogramon keresztül telefonos hitel bónuszt kap minden feltöltéshez, legalább 6 eurós jóváírással. Itt van a bónuszok értéke:


- 6 eurós jóváírás (0,80 euró bónusz / 1,20 euró online újratöltési bónusz);


- 7–11 eurós hitel (0,90 euró / 1,35 euró);


- 12 eurót meghaladó hitel (1,80 euró / 2,70 euró).


Az Orange Romania telefonos újratöltési szolgáltatásokból kapott bónusz évente legfeljebb kétszer felhasználható, ha a PrePay-szám aktív időszakban van, és a két pillanat között legalább 6 újratöltés történik, mindegyik legalább 6 eurós jóváírással.


Az alábbiakban találjuk a választ a Orange Romania telefon-jóváírás feltöltésével kapcsolatos leggyakrabban feltett kérdésekre:


Honnan tudja, hogy az újratöltés sikeres volt? Erősítő üzenetet kap, majd újabb üzenetet kap a bónuszért;


Mit tehetne rossz szám újratöltése esetén? Hagy egy üzenetet a kapcsolatfelvételi űrlapon, 4 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot a probléma megoldása érdekében.


A telefonos szolgáltatótól kapott előnyök mellett, ha úgy dönt, hogy újratölti az Orange telefonhitelét az Incarca.ro webhelyen, biztonsági garanciával is rendelkezik, mivel minden tranzakciója titkosítva van, és az adatok kizárólag a fizetés és a későbbi információk továbbítása. Sőt, ha Ön, családtagjai vagy barátai más telefonszolgáltatók kártyáit birtokolják, és ugyanabba a helyre tölthetik fel őket, csak a ORANGE Romania opciót változtatják meg a Vodafone vagy a Telekom segítségével.